Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

30ος ΚΜΑ. Μας περιμένουν στο Στάδιο!


Mε τα χαρακτηριστικά μπλε μπλουζάκια του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη πέντε προσωπικότητες του χώρου του αθλητισμού και του θεάματος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την 30ηδιοργάνωση που φέτος είναι αφιερωμένη στον Γρηγόρη Λαμπράκημε αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.
Η νικήτρια της Eurovision και δημοφιλής τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Αντώνης Νικοπολίδης και Γιώργος Σαμαράς, η χρυσή Ολυμπιονίκης  Βούλα Πατουλίδου και η τηλεπαρουσιάστρια – και προσφάτως μαμά –  Μαριέτα Χρουσαλά αναδεικνύονται στους φετινούς πρεσβευτές του 30ου ΚΜΑ και ποζάρουν στην αφίσα προβολής της διοργάνωσης.
Με σύνθημα «Σας περιμένουμε στο στάδιο» και συνοδευόμενοι με παιδιά – τα οποία δεν συμβολίζουν μόνο την διαρκή ανανέωση του Μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά αναδεικνύουν και την παιδική διαδρομή στην οποία συμμετέχουν περί τα 3.500 νεαροί δρομείς – οι Έλενα Παπαρίζου, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Σαμαράς, Βούλα Πατουλίδου και Μαριέτα Χρουσαλά απευθύνουν σε όλους την πρόσκληση να δώσουν το «παρών» στις 11 Νοεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να χειροκροτήσουν τους 26.000 δρομείς, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ συμμετοχών.


Athens Classic Marathon friends, invite you to Panathenaikon Stadium on November 11th 2012. Come and watch all participants finishing their race in this unique venue of 1896 1st Modern Olympic Games. Be part of history!

Δεν υπάρχουν σχόλια: