Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

30ος ΚΜΑ. Ρεκόρ συμμετοχής. 26.000 δρομείς στους δρόμους στις 11 Νοεμβρίου. Έκλεισαν οριστικά οι εγγραφές


Το πρώτο ρεκόρ του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών ήδη έγινε με την πρωτοφανή συμμετοχή 26.000 δρομέων που δήλωσαν συμμετοχή για τον αγώνα της 11ης Νοεμβρίου.
Αναλυτικά, στο Μαραθώνιο Δρόμο θα συμμετάσχουν περίπου 9.500 δρομείς, ενώ το αποκορύφωμα της  συμμετοχής θα είναι φέτος στους Αγώνες Δρόμου 5 & 10χλμ. όπου έχουν δηλώσει να αγωνιστούν πάνω από 13.000 δρομείς.  Τα όρια συμμετοχής που είχε θεσπίσει ο ΣΕΓΑΣ γι’ αυτούς τους αγώνες, κατά την έναρξη της περιόδου εγγραφών, έχουν υπερκαλυφθεί κατά πολύ και ως εκ τούτου δεν θα γίνεται πλέον δεκτό κανένα νέο αίτημα εγγραφής.  Σε όλους τους παραπάνω δρομείς, πρέπει να προστεθούν και περίπου 3.500 παιδιά που εγγράφονται και θα συμμετάσχουν στους παιδικούς αγώνες κατά μήκος της διαδρομής και στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Σημειώνεται και είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν οι δρομείς ότι εξαιτίας της συμπλήρωσης αυτών των ορίων, δεν θα είναι δυνατή η μετακίνησή τους σε άλλον αγώνα δρόμου πέραν αυτού για τον οποίο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, oύτε κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης (08-10 Νοεμβρίου 2012), ούτε την ημέρα του αγώνα.
Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά – για ακόμα μια φορά – όλους αυτούς τους απλούς δρομείς που με την εγγραφή τους στον αγώνα εκφράζουν την αγάπη και τη στήριξή τους απέναντι σε αυτό το μοναδικό γεγονός για το οποίο ο ΣΕΓΑΣ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καθιερώσει τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων δρομικών γεγονότων παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: