Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συνάντηση προέδρου Β. Σεβαστή με γγΑ Π. Μπιτσαξή για θέματα της Ομοσπονδίας

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής για θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία.




Ο κ Μπιτσαξής ενημέρωσε ότι η επαναχρηματοδότηση της Ομοσπονδίας θα συνεχιστεί από τα μέσα Απριλίου, ενώ είπε ότι έχουν ήδη υπογραφεί και αποσταλεί στα σωματεία οι τακτικές επιχορηγήσεις του 2008.



Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ζήτησε επίσης να επισπευσθούν οι διορισμοί των διοικήσεων στα μεγάλα στάδια που αποτελούν κέντρα υψηλού αθλητισμού αλλά και σωματειακού.



Κατέθεσε ακόμη προτάσεις για το νέο αθλητικό Νόμο και για διάφορα άλλα θέματα μεταξύ των οποίων και αυτά των κινήτρων και του διορισμού των αθλητών στο Δημόσιο .



Επίσης ο κ Σεβαστής ζήτησε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση των διεθνών μίτινγκ στίβου που γίνονται το καλοκαίρι στη χώρα μας, ενώ επανέφερε το θέμα των υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων που υφίστανται από τη διοργάνωση του WAF πέρυσι στη Θεσσαλονίκη.



Η συνάντηση των δύο πλευρών αποφασίστηκε να επαναληφθεί αμέσως μετά το Πάσχα προκειμένου να συζητηθούν όλα τα υπόλοιπα εκκρεμή θέματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η εξειδίκευση του πενταετούς προγράμματος, πρόταση για τη λειτουργία εστιατορίου στον Άγιο Κοσμά κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: