Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Τα αποτελέσματα των Ελλήνων στις ΗΠΑ

Γεμάτο από αθλητική δράση ήταν το προηγούμενο διήμερο στις ΗΠΑ, αφού όλοι οι Έλληνες αθλητές που βρίσκονται εκεί για σπουδές συμμετείχαν σε διάφορα φοιτητικά μήτινγκ.

Την αρχή έκανε την Παρασκευή η Ελένη-Μαρία Καφούρου του ΓΣ Κερατσινίου στο μήτινγκ του Φαγιετβίλ (Άρκανσω), η οποία κατέλαβε την 8η θέση στο μήκος με 6.14 μ., ενώ το Σάββατο την 6η στο τριπλούν με 13.02 μ.

To Σάββατο αγωνίστηκαν και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μας. Η Κατερίνα Στεφανίδη του Πανελληνίου ΓΣ ξεπέρασε τα 4.21 μ. στο επί κοντώ (με τρεις αποτυχημένες στα 4.31) σε αγώνα που έγινε στο Σηάτλ και κατετάγη δεύτερη.

Ο Στέφανος Κουφίδης του ΓΣ Κηφισιάς στο μήτινγκ του Έιμς (Αιόβα) πήρε την πέμπτη θέση με άλμα στα 5.22 μ., ενώ στο ίδιο μήτινγκ αγωνίστηκε στα 800μ και ο Κώστας Τζιρτζίρης του Ολυμπιακού, ο οποίος σημείωσε χρόνο 1:57.09.

Σε άλλον αγώνα στο Άκρον του Οχάιο, ο Αλέξανδρος Σταματάκης του ΑΟ Κύδων Χανίων έκανε την πρώτη του εφετινή εμφάνιση στη σφαιροβολία και με βολή στα 17.54 μ. κατέλαβε την έκτη θέση. Τέλος στο Κόλετζ Στέισον του Τέξας ο Δημήτρης Φυλλαδιτάκης του ΓΣ Ελευθ. Βενιζέλου Χανίων ήρθε δεύτερος στο αγώνισμα της βαριάς σφύρας (16 κιλών) με 18.96 μ.

ΠΗΓΗ:ΣΕΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: