Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

To "kerkyrasports.gr" στην υπηρεσία του Κερκυραϊκού αθλητισμού

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το "kerkyrasports.gr".
Η αθλητική οικογένεια της Κέρκυρας βρήκε την ηλεκτρονική της στέγη ,η επιτυχία είναι δεδομένη θα την στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.


Το “ kerkyrasports.blogspot.com” … ενηλικιώθηκε και μετά από 6 μήνες παρουσίας στον κυβερνοχώρο, προχωρά ένα βήμα παρακάτω και εξελίσσεται σε "kerkyrasports.gr".

Παρέα με τη συντακτική ομάδα της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας ‘Κερκυραϊκά Σπορ’ επιχειρούμε μέσω της νέας ιστοσελίδας να κάνουμε την υπέρβαση όσον αφορά στην πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση των φιλάθλων του νησιού για όλα τα σπορ, ακολουθώντας την ίδια έως τώρα φιλοσοφία.
‘Αγκαλιάστε’ την προσπάθεια…

1 σχόλιο:

argalias είπε...

Παυλο, ευχαριστω!
Υποχρεωση μας ειναι να δωσουμε στον Κερκυραϊκο αθλητισμο την αναλογη διασταση κ την προβολη που του αρμοζει, μακρια απο συμπαθειες οποιασδηποτε μορφης(προσωπικης, ομαδας, πολιτικης...).
Ελπιζω να καλυψουμε οσο γινεται το τεραστιο κενο ενημερωσης που υπηρχε οσον αφορα στο κομματι 'αλλα αθληματα' πλην ποδοσφαιρου. Αυτο δεν εχει συμβει στον καταλληλο βαθμο ως τωρα οποτε αυτοματα η ευθυνη μεγαλωνει, απεναντι σε ολους τους υγιως σκεπτομενους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ (φιλους του αθλητισμου) της Κερκυρας. Να μαθουν τι γινεται διπλα τους, προκειμενου να εκτιμησουν αναλογα τις προσπαθειες κ τις θυσιες που κανουν ολοι οι εμπλεκομενοι για να προβάλλουν το "έρμο νησί' που υπεραγαπουν!