Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Παγκόσμια Συμμετοχή Ψάϊλας Γιώργος


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υπεραποστάσεων (IAV), διοργανώνει το 7ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 24 ωρών στο Bergamo της Ιταλίας, 2-3 Μαΐου!
Το «24 ωρο nonstop» θα διεξαχθεί σε πίστα των 1150 μέτρων, ενώ οι συμμετοχές- μετά από επιλογή- έφθασε τους 223 αθλητές από 28 διαφορετικές χώρες και νικητής θα ανακηρυχτεί αυτός που σε 24 ώρες θα διανύσει τα περισσότερα χλμ, ενώ θα υπάρχει και «ομαδική βαθμολογία» σύμφωνα με την οποία η χώρα που τρεις αθλητές της θα διανύσουν τα περισσότερα χλμ στο άθροισμα τους θα ανακηρυχτεί νικήτρια.
Έτσι από Ελληνικής πλευράς θα συμμετέχουν ο Κερκυραίος Ψάϊλας Γιώργος, ο Αθηναίος Δημήτρης Κουλακιώτης και ο Πατρινός Μαραγκός Σπύρος.
Να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα εκπροσωπείται από ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και οι ευχές όλων μας είναι η προσπάθεια τους να συνοδευτεί από διάκριση. Μια διάκριση που όπως καταλαβαίνουμε θα είναι αποτέλεσμα υπερπροσπάθειας μέσα από την οποία αναδεικνύονται τα μεγαλεία της ανθρώπινης ψυχής, της υπομονής, επιμονής και καρτερικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: