Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Ορίστηκαν οι πόλεις διεξαγωγής Πανελληνίων Πρωταθλημάτων .

Τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα φετινά Πανελλήνια Πρωταθλήματα και οι αντίστοιχες ημερομηνίες τέλεσής τους ορίστηκαν με σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας,

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ Α/Γ, Νέων και Εφήβων θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στη Νέα Ιωνία Αττικής.

ΑΛΛΑΓΗ στην ημερομηνία του Πρωταθλήματος Συνθέτων Αγωνισμάτων Α/Γ και Νέων αποφασίστηκε λόγω της διενέργειας των Ευρωακλογών (7/6).
Έτσι το πρωτάθλημα αντί 5-6 Ιουνίου θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαΐου στο βοηθητικό στάδιο του ΟΑΚΑ Κ2.

Στο ΟΑΚΑ επίσης θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα των Παίδων και Κορασίδων στις 20-21 Ιουνίου. Εκκρεμεί η γνωστοποίηση του κόστους εκ μέρους του ΟΑΚΑ για την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Συνθέτων Αγωνισμάτων ΠΠ/ΠΚ Α θα διεξαχθεί στις Σέρρες στις 4-5 Ιουλίου, ενώ η Λάρισα θα διοργανώσει φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων και τα Σύνθετα Αγωνίσματα Παίδων και Κορασίδων στις 18-19 Ιουλίου.

Η κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, το Πρωτάθλημα των «μεγάλων» θα γίνει φέτος στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και Νέων Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει στην συμπρωτεύουσα στις 1 και 2 Αυγούστου και θα αποτελέσει αγώνα προετοιμασίας για τον τελικό των Γκραν Πρι της ΙΑΑΦ που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Πόλεις και ημερομηνίες του Ελληνικού Γκραν Πρι.

Οι καταξιωμένοι αγώνες των τελευταίων χρόνων που έγιναν θεσμός της Ομοπσονδίας, η σειρά των Ελληνικών Γκραν Πρι θα γίνει φέτος σε τέσσερις πόλεις της χώρας.

Έτσι σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 27 Μαΐου θα γίνει ο πρώτος αγώνας στην Έδεσσα, στη συνέχεια στη Καβάλα στις 17 Ιουνίου, στο Άργος Ορεστικό στις 27 Ιουνίου και ο τέταρτος-τελικός αγώνας θα γίνει στη Θήβα την Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: