Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Πρωταθλήτριες ομάδες Κέρκυρας στο Βόλεϊ το 2ο Λύκειο στα Κορίτσια και το 1ο ΕΠΑΛ στα αγόρια -Διεξήχθη ο ανώμαλος Δρόμος Γυμνασίων Λυκείων.



Ελληνική Δημοκρατία

Υπ. Παιδεία Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δελτίο Τύπου

Θέμα :Πρωταθλήτριες ομάδες Κέρκυρας στο Βόλεϊ το 2ο Λύκειο στα Κορίτσια και το 1ο ΕΠΑΛ στα αγόρια

Οι τελικοί της Α φάσης (εντός του νομού) Κέρκυρας στην Πετοσφαίριση (Βόλεϊ) διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ την Παρασκευή και ανέδειξαν τους πρωταθλητές Κέρκυρας για το σχ έτος 2011-2012. Στα κορίτσια επικράτησε άνετα η ομάδα του 2ου Λυκείου αυτής των Καστελλάνων με σκορ 2-0 σετ. Ενώ στα αγόρια το 1ο ΕΠΑΛ επικράτησε του αντίστοιχου Λυκείου του Σκριπερού με σκορ 2-1. Τις απονομές στους νικητές και ηττημένους έκαναν αφενός ο καθηγητής ΦΑ και στέλεχος ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Νίκος Δόϊκας, αφετέρου ένας «άνθρωπος του Βόλεϊ» ο Σπύρος Καρδάμης, που χρόνια τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του μέσα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό για την ανάπτυξη της τοπικής Πετοσφαίρισης.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα υποδεχθούν τις αντίστοιχες του νομού Πρέβεζας σε αγώνες νοκ άουτ έως τις 15 Δεκέμβρη.

Διεξήχθη ο ανώμαλος Δρόμος Γυμνασίων Λυκείων.

Με σύμμαχο και την πανέμορφη και ηλιόλουστη ημέρα η οργανωτική επιτροπή σχολικών αγώνων (ΟΕΣΑ) διεξήγαγε τους αγώνες σε ανώμαλο έδαφος Γυμνασίων και Λυκείων Κέρκυρας την Παρασκευή 25 Νοέμβρη στην Πάνω πλατεία Κέρκυρας. Σημαντική η πρωτοβουλία αυτή την χρονιά να συμμετάσχουν και παιδιά από το ΕΕΕΕΚ, τα οποία διένυσαν μια απόσταση 500 μ συνοδευόμενοι κατά την διαδρομή και από τους «υποστηρικτές» τους καθηγητές ΦΑ, αλλά και από παιδιά γυμνασίων. Κατά τα άλλα οι 3 πρώτες θέσεις ανά κατηγορία ήταν:

2000 μ Κοριτσιών Γυμνασίων: 1η θέση Αργυρού Αγαθή (7ο Γυμν) 8:32:7, 2η θέση Κουλούρη Μαρία-Ελένη (Γυμν Λευκίμμης) 8:54:8 και 3η θέση Φαϊτά Βασιλεία (5ου Γυμνασίου) 8:58:5.

3000 μ Αγοριών Γυμνασίων: 1η θέση Στυλιανέσης Διονύσιος (7ου Γυμνασίου) 12:01:8, 2η θέση Τσάβος Ευάγγελος (3ο Γυμνάσιο) 12:25:4 και 3η θέση Γιωτάκης Χρήστος (Γυμν Λευκίμμης) 12:41:2

3000μ Κοριτσιών Λυκείων την πρώτη θέση κατέλαβε η Τριάντου Ευτυχία του 3ου ΓΕΛ με επίδοση 14:27:00

4000μ Αγοριών Λυκείων: 1η θέση Κάντας Νικόλαος (Λυκείου Λευκίμμης) 16:26:4, 2η θέση Αγάθος Γιώργος (2ου Λυκείου) 19:14:8 και 3η θέση Γιάνγκας-Μπελτράτης Ορέστης (2ου Λυκείου) με επίδοση 19:21:3.

Τις απονομές πραγματοποίησαν ο Περιφερειακός Δ/ντης εκπαίδευσης κος Γαβαλάς Τηλέμαχος, ο καθ ΦΑ Αντώναρος Αντώνης (ένας από τους αρχαιότερους εν ενεργεία γυμναστής-πρώην πρόεδρος ΠΕΠΦΑ), ο κος Γκασιάλης Κώστας, πρώην πρωταθλητής, συνταξιούχος καθ ΦΑ και ομοσπονδιακός στον Στίβο και ο κος Σκορδίλης Παύλος εκ μέρους της ΟΕΣΑ Κέρκυρας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το πολιτιστικό γραφείο του Δήμου Κέρκυρας για την τεχνική υποστήριξη των αγώνων, αλλά και την ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας που συμμετείχε με τα έμπειρα στελέχη της στην όλη διοργάνωση με σημαντική παρέμβαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: