Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

4.80μ. ο Κότσης και 1.60μ. η Γαστεράτου.

Πολύ καλή παρουσία και επίδοση για αυτήν την εποχή στην πρώτη εμφάνιση στον κλειστό στίβο για τους κερκυραίους άλτες.
Χωρίς καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία οι αθλητές μας τα πήγαν πολύ καλά.
Ο 20χρονος Γιάννης Κότσης με επίδοση στα 4.80μ. για αρχή μας υπόσχεται ότι κάτι καλό θα παρουσιάσει εφέτος (έχει ρεκόρ 4.90μ. από 2009-πέρσι ήταν φαντάρος) .

Αποτελέσματα Επί κοντώ Α:
Κώστας Φιλιππίδης (ΓΣ Βόλου) 5.62μ, Ανδρέας Τσούκαλης (ΓΣ Κηφισιάς) 4.80μ, Γιάννης Κότσης (Κερκυραϊκός ΓΣ) 4.80μ, Γιάννης Πελίδης (ΓΣ Κηφισιάς) 4.60μ.

Θα παραμείνει το ερχόμενο 20ημερο στην Αθήνα για προετοιμασία και συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στις 20 Φεβρουάριου.
Να σημειώσουμε εδώ και να ευχαριστήσουμε για την επιμέλεια και προπονητική βοήθεια από τον Φίλιππο Σγούρο,τόσο για την διαμονή του αθλητή στην Αθήνα αλλά και για προπονητική βοήθεια που θα του προσφέρει το επόμενο 20ημερο.

Η 16χρονη και για πρώτη χρονιά στην κατηγορία κορασίδων Κατερίνα Γαστεράτου(ατομικό 1.69μ. από 2009-Πέρσι μέτρια χρονιά με τραυματισμούς) μόνη και αυτή στη πόλη! πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 1.60μ., έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο για την εποχή.
Μοναδικός στόχος οι αγώνες του ανοικτού στίβου στην δύσκολη κατηγόρια των κορασίδων με πολύ καλές συναθλήτριες για φέτος .
Μπράβο παιδιά καλή χρονιά να χουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: