Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η 1η ημερίδα στην Παιανία στις 29/1



από:www.stivoz.com
Πρεμιέρα στην Παιανία το Σάββατο 29 Ιανουαρίου για πολλούς πρωταθλητές μας και γενικότερα αθλητές που θα λάβουν μέρος στην αγωνιστική δράση του κλειστού στίβου.
Η ημερίδα ξεκινάει στις 14:30 και θα τελειώσει πιθανόν αρκετά μετά τις 20:00 αφού θα είναι σε εξέλιξη το επικοντώ γυναικών με τις Κυριακοπούλου και Σκαφίδα να αγωνίζονται. Πιο πριν, στις 18:00, επανεμφάνιση στο μήκος για τον Λούη Τσάτουμα -όπως και ο ίδιος ανακοινωσε μέσω του προσωπικού του blog στο stivoz.gr. Επανεμφάνιση και για τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, και αρκετες ακόμα σημαντικές συμμετοχές, όπως της Τόνιας Στεργίου στο ύψος, του Κώστα Φιλιππίδη στο επικοντώ κ.α.

Επίσης ημερίδα διεξάγεται και στη Θεσσαλονίκη -στο Αλεξάνδρειο (το επικοντώ στο Καυτανζόγλειο) απο τις 15:45 μέχρι περίπου τις 19:00

-> πρόγραμα ημερίδων

Θα ακολουθήσουν ημερίδες στις 5 και στις 12 Φεβρουαρίου στην Παιανία, ενώ στις 19-20/2 θα διεξαχθει εκει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Απώτερος στόχος -για τον κλειστό- των κορυφαίων αθλητών μας είναι το Πανευρωπαικό που θα γίνει 4-6/3 στο Παρίσι (-> όρια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: