Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ και ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ


Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του asrigas.gr

Α΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2010

Αγαπητέ φίλε Φώτη Κατσίκα η προσφορά σου στο Ελληνικό στίβο είναι αξιοθαύμαστη ,καλή επιτυχία στην ΓΙΟΡΤΗ που ετοιμάζετε για τον Δάσκαλο ,η σκέψη μου κοντά σας (του χρόνου υπόσχομαι για μεγαλύτερη συμμετοχή από την Κέρκυρα!).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ και ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ

Ο αγαπημένος αθλητής του Δάσκαλου από την Κέρκυρα Λευτέρης Τσουκαλάς που πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε, μας τηλεφώνησε από το καράβι με το οποίο ταξιδεύει για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από δύο αθλητές, τον Γιάννη Κότση στο κοντάρι και την Παγκορασίδα Στέλλα Καρύδη στο μήκος με τους οποίους ο Κερκυραϊκός συμμετέχει στους αγώνες. Ερχόμαστε για να είμαστε αύριο ΕΚΕΙ ..... μας είπε ο Λευτέρης (δίνοντάς μας τα χαιρετίσματα από τον αντίστοιχο Δάσκαλο της Κέρκυρας τον Παύλο Σκορδίλη). Να είσαι καλά Παύλε ...

Δεν χρειάστηκε να πεί τίποτε άλλο, συνεννοηθήκαμε και τα πάντα ήταν ξεκάθαρα.

Κάπως έτσι νοιώθουν πολλοί που θα ήθελαν να είναι ΕΔΩ αύριο.
Όμως Φίλοι μου καλοί, δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε όσοι δεν θα μπορέσετε να είστε ΕΔΩ. Είμαστε 1000% σίγουροι ότι θα βρίσκεστε ΕΔΩ μαζί μας, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο, εκείνο που ξέρω είναι ότι αύριο το Στάδιο θα είναι γεμάτο. Όχι από φυσικές παρουσίες, αυτές μπορεί να βρουν θέσεις και να καθίσουν. Πολύ φοβάμαι ότι όλοι εσείς που ... δεν θα μπορέσετε να ταξιδέψετε για να είστε ΕΔΩ θα τριγυρνάτε γύρω μας και θα χειροκροτείτε τόσο ζωξρά τους παλαιούς και νέους αθλητές που προβλέπω πολλά ρεκόρ. Ακόμη και για τους παλαιούς αθλητές του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ που θα επιχειρούν έστω από ένα άλμα στη μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ. Καφώθηκαν στα αυτιά μου οι λέξεις του Μάκη Τρικαλιάρη στην τελετή της αποκάλυψης της πλακέτας " Με ένα μορφασμό με μια ματιά περνμούσε στους αθλητές του τόσα όσα δεν θα μπορούσαν άλλοι να περάσουν μια ζωή". Ας έισαι καλά !!! ΔΑΣΚΑΛΕ.

Εκτός από τους: Πατρώνης, Τρικαλιάρης, Σκεμιτζής, Κωνσταντινίδης, Οικονόμου Πολυνίκης, Τσακιρίδης, Πούλιος, Μουρατίδης που ανέφερα προχθές ότι θα αγωνιστούν, υπάρχουν και πολλοί άλλοι όπως: Μπακάλης Σπύρος στα 1500, Παπαϊακώβου Γ στο Μήκος (ετοιμάζεται για τα 3 μέτρα!), Κατσίκας Φώτης (πάω για 2.60! στο επί κοντώ, τρέμε Νίκο Καρατάσο!) και τόσοι άλλοι.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλους, γονείς και κηδεμόνες που θα ταξιδέψουν από μακριά για να είναι ΕΔΩ : ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: