Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Τιμητική βράβευση για τον Σπύρο Γιαννιώτη


Τιμητική βράβευση για τον Σπύρο Γιαννιώτη
Λίγο πρίν απο την έναρξη των αγώνων της 3ης και τελευταίας ημέρας του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης, ο Δήμαρχος Κερκυρας κος Σωτήρης Μικάλεφ απένειμε το αργυρό μετάλλιο της Κερκυραϊκής αξιοσύνης στον παγκόσμιο πρωταθλητή Σπύρο Γιαννιώτη.
Στην τιμητική αυτή βράβευση αναφέρθηκαν ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Δήμαρχος της πόλης και ο ίδιος ο πρωταθλητής:
Σπύρος Γιαννιώτης: "Είναι μια απο τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας μου. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο, το διοικητικό συμβουλιο και τον κερκυραϊκό λαό γιαυτή την τιμή. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου, τον προπονητή μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια".
Δημήτρης Διαθεσόπουλος (πρόεδρος ΚΟΕ): "Ο Σπύρος Γιαννιώτης αποτελεί υπόδειγμα του Ελληνα αθλητή και Ολυμπιονίκη. Είναι η ελάχιστη τιμή που θα μπορούσε να του δοθεί. Του εύχομαι να εξακολουθήσει να φέρνει μετάλλια στην πατρίδα του μέχρι την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, εκεί όπου θα σταματήσει την καριέρα του απ' οτι γνωρίζω. Είναι διαμάντι ο Σπύρος. Μακάρι να μείνει κοντά μας και μετά το τέλος της καριέρας του".
Σωτήρης Μικάλεφ (Δήμαρχος Κέρκυρας): "Για μας τους Κερκυραίους ο Σπύρος είναι χρυσός Ολυμπιονίκης. Η Κέρκυρα είναι περήφανη γιαυτόν. Μεγάλος αθλητής και άνθρωπος. Συνέπεια, υπομονή, επιμονή και ήθος. Τα στοιχεία που διακρίνουν την μεγάλη του καριέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: