Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΨΗΦΙΣΜΑ της Ένωσης Γυμναστών Κέρκυρας.


Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων συνεχών, αλλά άκαρπων προσπαθειών της αθλητικής οικογένειας του στίβου στο νησί μας, για την κατασκευή του κλειστού προπονητηρίου στο χώρο του Κερκυραϊκού Γ.Σ. στις Αλυκές, το Δ.Σ. της Ένωσης των Γυμναστών της Κέρκυρας (Π.Ε.Π.Φ.Α.) αποφάσισε να καταθέσει το παρακάτω ψήφισμα:

Είμαστε από τους πρώτους νομούς στην Ελλάδα που ξεκίνησε με αξιώσεις, να διεκδικεί την κατασκευή κλειστού προπονητηρίου, εν έτει 1978.

Η γενικότερη ιστορία του Κερκυραϊκού Γ.Σ. αλλά και η μεγάλη προσφορά ιδιαιτέρα στο στίβο, με σπουδαίους αθλητές να πλαισιώνουν κάθε χρόνο μέχρι και σήμερα τις εθνικές ομάδες και να καθιστούν τον καλύτερο πρεσβευτή της Κέρκυρας μέσω του αθλητισμού σε κάθε γωνιά της χώρας μας αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, ζητούν από όλους εμάς να συνστρατευτούμε στη προσπάθεια για την δημιουργία του προπονητήριου .

Φτάνοντας σήμερα αρχή του 2009 ο κάθε νομός της Ελλάδας να έχει το δικό του προπονητήριο και η Κέρκυρα να περιμένει τη δημοπράτηση του έργου αφού ο χώρος , τα σχέδια και οι ομόφωνες αποφάσεις Νομαρχιακών και Δημοτικών Συμβουλίων αλλά και όλων των αθλητικών φορέων του νησιού όλα αυτά τα χρόνια είναι κατατεθειμένες.

Οι Γυμναστές της Κέρκυρας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στις προσπάθειες του Κερκυραϊκού Γ.Σ. για τη δημιουργία Γυμναστηρίου και καλούμε την Πολιτεία και τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο στην υλοποίηση του στόχου , έτσι ώστε άμεσα να δοθεί στην Κερκυραϊκή κοινωνία ,στη νεολαία του τόπου μας, ένας πυρήνας αθλητισμού και πολιτισμού .


Από:http://www.gymnasteskerkyras.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: