Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

4 ΑΘΛΗΤΕΣ -ΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΓΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 14 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄

Δελτίο τύπου από ΚΓΣ

ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ
4 ΑΘΛΗΤΕΣ -ΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΓΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΜΕ 14 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ -ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄
Μεγάλη επιτυχία και τιμή για τον Κερκυραϊκό Γ.Σ η συμμετοχή 2 αθλητών και 2 αθλητριών στις Εθνικές Ομάδες Στίβου.
Εκτός από τη Λορέλα Μάνου που θα αγωνισθεί στους Πανευρωπαϊκούς Νέων στην Οστράβα της Τσεχίας , ο Σπύρος Χατζηϊωαννίδης (επί κοντώ)θα αγωνισθεί στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας 24-29 Ιουλίου στην Τραπεζούντα της Τουρκίας , η Ματίνα Μάρκου (300μ.ΕΜΠ.) και ο Γιώργος Αγάθος (Μήκος) θα αγωνισθούν με την Εθνική Ομάδα Παίδων - Κορασίδων στη Συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου 20-21 στα Γιαννιτσά.
Ο Κερκυραϊκός ΓΣ θα αγωνισθεί το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Ιουλίου στα Τρίκαλα στους πανελληνίους Παμπαίδων - Παγκορασίδων με εννέα (9) Παγκορασίδες και πέντε (5) Παμπαίδες
Συγκεκριμένα θα αγωνισθούν :
Ο Γαβριήλ Συμεών στη Σφαίροβολία & Δισκοβολία , ο Γαστεράτος Ανδρέας στον Ακοντισμό , ο Κοντός Φίλιππος στο Υψος , ο Στυλιανέσης Διονύσης στα 1000μ. και ο Ταφαϊ Εμμανουέλ στο Μήκος & Τριπλούν.
Η Μάρκου Ματίνα στα 300μ.ΕΜΠ. - 4Χ80 , η Ρωμαίου Κατερίνα 80μ. - 4Χ80μ. , η Ρωμαίου Κων/να στο Μήκος - 4Χ80μ. , η Μισφούτ Σπυριδούλα στη Σφαιροβολία & Δισκοβολία , η Ανυφαντή Νικολίνα στο επί κοντώ , η Τσονάκη Μελίνα στο επί κοντώ - 4Χ80μ. , η Καλαμαρίδου Μυρτώ στο επί κοντώ , η Αργυρού Αγαθή στα 1000μ. και η Σκιαδοπούλου Δάφνη στα 4Χ80μ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές-ιες και τους εύχονται καλή επιτυχία στις προσπάθειες τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: