Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Α-Γ σε 7 ομίλους το Σ/Κ κι απο Παρασκευή των Αθηνών (βοηθητικά ΟΑΚΑ)



Σε 7 ομίλους διεξάγεται το διασυλλογικό πρωτάθλημα, κατα κύριο λόγο το Σ/Κ 25&26 Ιουνίου. Ο όμιλος των Αθηνών - Βοιωτίας/Ευβοιας ξεκινάει την Παρασκευή 24/6 το απόγευμα και ολοκληρώνεται το Σάββατο πρωί στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ (κι οχι στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο), ενώ οι υπόλοιποι όμιλοι γίνονται το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το πρωί (με εξαίρεση τον όμιλο του Πειραια-Δυτ.Αττικής που την Κυριακή είναι επίσης απόγευμα).
Έτσι, έντονη αγωνιστική δράση θα υπάρχει σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα-ΟΑΚΑ βοηθητικά, (για 3 ομίλους), Πατρα και Ηράκλειο.
Δείτε στο ημερολόγιο τους ομίλους και τα ωρολόγια προγράμματα:
www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1207&day=2011-6-25&c=1

Τα διασυλλογικά πρωταθλήματα έχουν το 36% της αξιολόγησης κάθε συλλόγου, κι έτσι οι αγώνες έχουν μεγάλη σημασία για τους συλλόγους, ενώ φέτος οι αγώνες μετατοπίστηκαν πιο κεντρικά στην αγωνιστική δράση με στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή και τις καλύτερες επιδόσεις τόσο απο τους πρωταθλητές μας όσο και απο όλους όσους αγωνιστούν.

Κάθε αθλητής/τρια μπορεί να συμετάσχει σε εως 2 ατομικά αγωνίσματα κι ενα ατομικό - ή το αντίστροφο. (Οι E/N σε 2 συνολικα, όπως και οι Π/Κ με κάποιους περιορισμούς)
Οσοι πετύχουν όριο πριμοδότησης η βαθμολόγηση τους ξεκινάει απο τους 12 (+1 για τον πρώτο μόνο) βαθμούς με φθίνουσα βαθμολογία ανα βαθμό, κι αντίστροφα μέχρι τους 12 με αύξουσα όσοι πετύχουν όριο βαθμολόγησης αλλά οχι υψηλής. Όλοι όμως όσοι πετυχουν όριο βαθμολόγησης θα λάβουν τουλάχιστον 1 βαθμό. Η διπλάσια βαθμολόγηση ισχύει για τις σκυτάλες

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων πρέπει να έχουν μαζί τους τα Αθλητικά Δελτία των αθλητών – τριών (σφραγισμένα από Ιατρό όπως ορίζει ο Νόμος) και να επιδεικνύονται στη Γραμματεία των αγώνων κατά τη δήλωση του αθλητή – τριας όπως και στους υπεύθυνους κριτές πριν από την τέλεση του αγωνίσματος.

Δείτε τα όρια βαθμολόγησης και πριμοδότησης του διασυλλογικού πρωταθλήματος:
www.stivoz.com/forum/showthread.php?3778

Δεν υπάρχουν σχόλια: