Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Με Isinbayeva και Κυριακοπούλου το meeting επικοντώ στο Donetsk



Στην ουκρανική πόλη Donetsk διεξάγεται το Σάβατο 12/2 το meeting επικοντώ (Samsung Pole Vault Stars) που οργανώνει ο Bubka στη γεννέτειρά του.
Το μεγάλο όνομα θα είναι φυσικά η Yelena Ιsinbayeva, η οποία μάλιστα εκεί, το 2009, ξεπέρασε τα 5μ! Παρούσα όμως θα είναι η Νικολ Κυριακοπούλου που την προηγούμενη εβδομάδα με 4,51 βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκορ. Η αθλήτρια του ΑΟ Μεγάρων θα αγωνιστεί και πάλι με δανεικά κοντάρια, αλλα οχι αυτά που είχε κανονίσει καθώς η Γερμανιδα Ryzih της οποίας θα χρησιμοποιούσε, ακύρωσε τη συμμετοχή της.
Μεταξύ των σπουδαίων συμμετοχών θα είναι η Fabiana Murer , η Svetlana Feofanova, η Yuliya Golubchikova, η Anna Rogowska και η Monika Pyrek.
Στους άνδρες όπου τυχόν (και λογικά απίθανη) κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκορ του 6,15 του Bubka θα αποφέρει πριμ 25 χιλιαδων δολλαρίων, ξεχωρίζει ο Renaud Lavillenie που έχει στόχο το ρεκορ Γαλλίας των 6m του Jean Galfione, κι ελπίζει στον γρήγορο στίβο και με την φανταστική ατμόσφαιρα να το επιτύχει. Ακόμη μετέχει ο συμπατριωτης του Romain Mesnil και ο Ουκρανός Maksim Mazuryk κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: