Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

''Οι καλύτεροι του 2009''

Πηγή:http://kerkyrasports.gr

Δημοτικό Θέατρο - Παρασκευή 29 Ιανουαρίου (20.30)



Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο, θα γίνει η ετήσια (για 16η χρονιά) εκδήλωση «Οι καλύτεροι του 2009», με βραβεύσεις στο χώρο του αθλητισμού αυτών που ξεχώρισαν την χρονιά που πέρασε.

Ο Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών Κέρκυρας (Σ.Α.Σ.Κ.) και η εφημερίδα Κερκυραϊκά Σπορ τιμούν αυτούς που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε στον αθλητισμό, σε όλα τα αθλήματα αλλά και ανθρώπους του αθλητισμού που έχουν προσφέρει στο νησί μας τα περασμένα χρόνια.

Θα τιμηθούν παιδιά που έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιους, Πανευρωπαϊκούς, Μεσογειακούς ή και Παγκόσμιους αγώνες, θα τιμηθούν παιδιά που πλαισιώνουν τις Εθνικές μας ομάδες και με το εθνόσημο στο στήθος δίνουν τη δική τους μάχη. Ακόμα σωματεία με διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε και συνολικότερη προσφορά.

Φέτος υπάρχουν αρκετά παιδιά από το χώρο του στίβου, με μεγάλες διακρίσεις, από το χώρο της κωπηλασίας, της γυμναστικής, του κρίκετ, της χειροσφαίρισης και του ποδοσφαίρου, με την τεράστια επιτυχία της Βολίδας που είναι Κυπελλούχος Ελλάδος.

Τα Κερκυραϊκά Σπορ και ο Σ.Α.Σ.Κ. καθιέρωσε τα τελευταία χρόνια μια ψηφοφορία των ανθρώπων του ποδοσφαίρου στο νησί μας και αυτοί επιλέγουν τους καλύτερους στο χώρο τους. Ήδη μαζεύονται οι προτιμήσεις των σωματείων και τα αποτελέσματα για τους πρώτους θα ανακοινωθούν μόνο τη βραδιά της απονομής, ενώ τα ονόματα αυτών με τις περισσότερες ψήφους θα ανακοινωθούν από τα Κερκυραϊκά Σπορ στο φύλλο της ερχόμενης Δευτέρας και από τις στήλες της Ελευθερίας την ερχόμενη βδομάδα, όπως και μέσα από το www.kerkyrasports.gr όπου θα αναρτηθούν την επόμενη εβδομάδα αυτοί που προηγούνται στην ψηφοφορία. Θα ψηφίσουν πρόεδροι, προπονητές και αρχηγοί όλων των ομάδων επιλέγοντας καλύτερη ομάδα, καλύτερο προπονητή, καλύτερο ποδοσφαιριστή, μεγαλύτερο ταλέντο, καλύτερο παράγοντα και καλύτερο διαιτητή.

Για όσους δεν έχουν πάρει το έντυπο μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σπύρο Πίκουλα στα τηλέφωνα 26613-02298 ή 6946158244 & 6970867148.

Να θυμίσουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και ότι αυστηρά η εκδήλωση θα ξεκινήσει χωρίς καθυστερήσεις και τα ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΣΠΟΡ και ο Σ.Α.Σ.Κ. παρακαλούν όλους να είναι στο Θέατρο πριν τις 8.15μ.μ.

Πολλά μπράβο στα Κερκυραϊκά Σπορ και τον Σ.Α.Σ.Κ. είναι οι μοναδικοί χρόνια τώρα που δίνουν αυτή την μεγάλη χαρά στους διακριθέντες αθλητές του νησιού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: