Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ο Γυμναστικός κλάδος παρουσίασε τα αποτελέσματα του συνεδρίου για τις αθλητικές υποδομές


Προς ΜΜΕ – Δημοσιογράφους Κέρκυρας

Αγαπητοί Φίλοι

Εν μέσω κοινωνικών διεργασιών (απεργίες- συλλαλητήρια κα) που προκαλούν τα άδικα οικονομικά μέτρα που εξαγγέλθηκαν, ο Γυμναστικός κλάδος παρουσίασε τα αποτελέσματα του συνεδρίου για τις αθλητικές υποδομές, δίνοντας το στίγμα του στην σημερινή κατάσταση. Μια κατάσταση που δεν αφέινει έξω και τον αθλητισμό, την Φυσική Αγωγή, τους Πτυχιούχους ΦΑ. Σε αυτήν την πραγματικότητα το μήνυμα μας είναι αντίσταση, είναι μήνυμα αγώνα, έτσι ώστε να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν, αυτοί που πλούτισαν εις βάρος μας, αυτοί που κατασπατάλησαν το Δημόσιο Χρήμα, αυτοί που εμπλέκονται στα σκάνδαλα.

Σας παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο, το οποίο προήλθε από εκατοντάδες σελίδες εισηγήσεων και παρεμβάσεων….. (με κόκκινη γραμματοσειρά τα σπουδαιότερα) Κείμενο που ανεξάρτητα των διοικητικών μεταρρυθμίσεων , ανεξάρτητα της Αυτοδιοιηκητικής «γεωγραφίας» είναι ένα σπουδαίο εργαλείο για την υπόθεση «αθλητικές υποδομές στην Κέρκυρα»

Να σας ευχαριστήσουμε για την συνδρομή σας στην ενημέρωση του κοινού και να σας καλέσουμε να υιοθετήσετε και σεις τις θέσεις της Κερκυραϊκής κοινωνίας όπως εκφράστηκαν στο συνέδριο και να συνεισφέρετε από το πόστο που υπηρετείτε την κοινωνία στην δρομολόγηση επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων

Και πάλι σας ευχαριστούμε

Η ΕΔ του Νομαρχιακού τμήματος ΠΕΠΦΑ Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: