Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ

Από τον Μάρτη περιμένουμε ένα κοντάρι (4.15μ./66κ) από ΣΕΓΑΣ και ακόμη να έρθει με αποτέλεσμα να γίνουν οι Πανελλήνιοι Ανδρών - Γυναικών και η Λορέλα Μάνου να μην έχει το βασικότερο κοντάρι για να αγωνιστεί με αξιώσεις .

Το τραγικό στην όλη ιστορία είναι πριν από ένα μήνα και μέσα10 μέρες μετά από προσφορά του φίλου Νίκου Γεωργιάδη βουλευτή Κέρκυρας παραγγέλλουμε και ήρθαν από Αμερική 2 κοντάρια το ένα (μεγαλύτερης δύναμης) 4.15/68 και το άλλο ένα μικρότερο κοντάρι 4.00/66 για μία άλλη αθλήτρια μας την Άννα Νίκα.

Τι να πει κανείς για αυτή την ατυχία.

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται είναι ο κορυφαίος αγώνας της χρονιάς το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων στο ΟΑΚΑ και μας λέει ο ΣΕΓΑΣ ότι το κοντάρι θα είναι εδώ την Δευτέρα!!!!!!!!

Κρίμα για το κορίτσι και τη καλή δουλεία που έκανε φέτος με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με την έληψη κλειστού προπονητηρίου.

Ελπίζουμε στη βοήθεια του καλού φίλου και συνάδελφου από την Τρίπολη του Τάκη Ζαρμάλα να μας εξυπηρετήσει την ώρα του αγώνα με ένα δικό του κοντάρι.

Χωρίς να λύνεται βέβαια το πρόβλημα γιατί είναι γνωστό σε όλους μας την δυσκολία που παρουσιάζει ένα νέο κοντάρι να το βάζεις ξαφνικά για πρώτη φορά κατά την διάρκεια ενός κρίσιμου αγώνα.

Ας ελπίσουμε να μας πάνε όλα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: