Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο στόχος επετεύχθει!! ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΠΛΈΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΡΩΜΆΤΩΝ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!





Με δυο μέρες δουλειά το στρώμα του επί κοντό ξανά καινούριο!με 23 κιλά κόλα!
Μπράβο σε όλους μας - επαγγελματική δουλειά -

2 σχόλια:

fotkatsi είπε...

Μπράβο Παύλε, Μπράβο σε όλους αθλητές, γονείς φίλους.
Μόνον αν υπάρχει κάποιος που νοιάζεται για τα όργανα που χρησιμοποιεί, και τα φροντίζει, αυτά μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια. Είναι επόμενο, στη συνέχεια, οι αθλητές οι ίδιοι να τα φροντίζουν και να τα προσέχουν. Σίγουρα θα κάνουν παρατηρήσεις σε ανεξέλεγκτους που θα ανέβουν στο στρώμα για να «παίξουν».
Σαφώς και δεν πρέπει να αφήσουν όσους θέλουν να κάνουν άλματα, αναπηδήσεις, μήκος και τριπλούν με προσγείωση στο στρώμα του επί κοντώ, γιατί το πονάνε. Γιατί θα καταστραφεί και τότε οι άλλοι αθλητές θα έχουν το σκάμμα τους να συνεχίσουν το αγώνισμά τους, οι αθλητές του επί κοντώ … ΟΧΙ.
(Το τελευταίο Παύλε, είναι ένα «καρφάκι» για όσους έρχονται στο κλειστό του Καυτανζογλείου και ανεβαίνουν στο στρώμα για αναπηδήσεις, είτε τρέχοντας καταλήγουν επάνω για να μη σταματήσουν νωρίτερα, είτε για προσγείωση στο μήκος ή το τριπλούν από βατήρα, είτε …. Όταν τους κάνεις παρατήρηση, «παιδιά θα χαλάσει το στρώμα» μερικοί (ευτυχώς λίγοι), ακόμη και οι προπονητές, γυρνάνε και σου λένε.
«Γιατί δικό σου είναι το στρώμα»!!!
Μπράβο σας! περιμένουμε να μας καλέσετε για αγώνες να το εγκαινιάσουμε.

Unknown είπε...

Παύλο μπράβο σας. Την επόμενη φορά να φωνάξετε και εμένα. Μονον που θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και καλοθελητές που με μια φωτογραφία μπορούν να ισχυριστούν ότι "καταστρέφεις" εσύ ο ίδιος δημόσια περιουσία. Και άντε να αποδείξεις μετά ότι δεν είσαι ελέφαντας .....