Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: αγώνες στίβου Γυμνασίων και Λυκείων Κέρκυρας

Αλμα σε μήκος Γυμνασίων κοριτσιών,απονομή



Μεγάλη η συμμετοχή-πολύ καλές επιδόσεις
Διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες στίβου γυμνασίων και λυκείων Κέρκυρας την Πέμπτη 4 Απρίλη στο Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ). Το σπουδαιότερο-σύμφωνα με του διοργανωτές (Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων-ΟΕΣΑ) ήταν η μεγάλη συμμετοχή τόσο στα Γυμνάσια όσο και στα Λύκεια .Συνολικά έλαβαν μέρος 209 μαθητές –τριες, αριθμός ρεκόρ-  εκ των οποίων οι 71 ήσαν κορίτσια, ενώ στην κατηγορία των Λυκείων που υπάρχουν όρια στις επιδόσεις προκειμένου να συμμετάσχει στην επόμενη φάση (Β φάση στα Ιωάννινα με συμμετοχή Ηπείρου Ιονίων και Δυτ Μακεδονίας) 14 μαθητές και μαθήτριες πήραν το «εισιτήριο» και προσβλέπουν –σύμφωνα με τους προπονητές τους- και ακόμη ψιλότερα.
Από μεριάς ΟΕΣΑ και της Ομάδας Φυσικής Αγωγής ο καθηγητής  ΦΑ κος Σκορδίλης Παύλος ευχαρίστησε την ΑΕΙ «Θεραπεία» για την διάθεση του ασθενοφόρου, καθώς και τον γιατρό κο Τσεβά Δημήτριο. Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη πρώτα όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους πρωταγωνιστές της όμορφης αθλητικής εκδήλωσης για την προσπάθεια και το ήθος που επέδειξαν. Μετά τους «αφανείς» ήρωες, τους γυμναστές των σχολείων  και φυσικά τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων, που με την συνεργασία τους και κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές φορές (κύρια οι αποστάσεις και οι μετακινήσεις) κατάφεραν να έχουν μαζικές και αξιόλογες συμμετοχές. Ειδική μνεία στην αγωνόδικη επιτροπή, στους εφόρους και κριτές που έφεραν εις πέρας την αποστολή τους- διεξαγωγή των αγώνων- με τον καλύτερο τρόπο.
Στους αγώνες παραβρέθηκε και απένειμε έπαθλα η κα Τρύφωνα Σωτηρία, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας εκπ/σης και πρόεδρος της ΟΕΣΑ, καθώς ακι  ο σύμβουλος εκπαιδευτικών θεμάτων της δευτεροβάθμιας εκπ/σης κος Καββαδίας. Αξιοσημείωτο γεγονός η παρουσία αρκετών γονέων και κηδεμόνων στις κερκίδες του σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: