Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Με 6 αθλητές -τριες σε 3 διεθνείς συναντήσεις ο Κερκυραϊκός!

Μπαίνουμε στον τελευταίο κύκλο για φέτος με το καλύτερο κομμάτι που είναι η επιβράβευση των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς για τους αθλητές μας.
Οι διεθνείς συναντήσεις μια  μεγάλη τιμή και πρωταρχικός στόχος όλων των αθλητών που ασχολούνται με τον υψηλό αθλητισμό.
Έτσι το επόμενο 15θήμερο έχουμε:

  1. Την Ρωμαίου Κωνσταντίνα Θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων θα γίνει στις 14 Ιουλίου το ερχόμενο Σάββατο στη Σερβία(Βελιγράδι)  στο άλμα σε μήκος 
  2. 3 αθλητές τον Γελάτσορα Γιώργο στο άλμα με κοντάρι- τον Αγάθο Γιώργο στο άλμα τριπλούν- τον Γαστεράτο Ανδρέα στον ακοντισμό και μια αθλήτρια την Μάρκου Σταματίνα στα 400μ εμπ.- Να αναφέρουμε ότι θα έχουμε ακόμα μια παρουσία Κέρκυραίας αθλήτριας της Δημουλά Σεβαστής του Ερμή Κέρκυρας στο αγώνισμα του άλματος σε μήκος. Θα πάρουν μέρος στη Διεθνή συνάντηση Παίδων – Κορασίδων Κύπρου – Ελλάδας που θα γίνει στη Λάρνακαστις 18 & 19 Ιουλίου. Ιδιαίτερη δε τιμή για μένα να συμμετάσχω ως επίσημος συνοδός με την εθνική ομάδα σε αυτήν την συνάντηση.  
  3. Την Μάνου Λορέλα όπου θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, που θα γίνει 21-22 Ιουλίου στο Εσκί Σεχίρ.  
*Με το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ που γίνει στο Ναύπλιο 21 -22 Ιουλίου, και με καλή εκπροσώπηση,  πέφτει  η αυλαία για εφέτος στο στίβο για τον Κερκυραϊκό.

Θα έχουμε αναλυτική ενημέρωση για κάθε μια από της 4 αυτές συναντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: