Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Μάνου στο "Γκαλά Γυναικών 2012"


Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το "Γκαλά Γυναικών 2012"


Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του 13ου Γκαλά γυναικών που θα γίνει αύριο, Τετάρτη 30 Μαΐου, στο Δημοτικό στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στο στάδιο όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, η εκπρόσωπος των «Παιδικών Χωριών SOS», Αννη Κατσούλη, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Νίκη Πανέττα, αλλά και ο διευθυντής του μίτινγκ, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.
Το φετινό Γκαλά Γυναικών γίνεται σε συνεργασία με τα «Παιδικά Χωριά SOS» και κατά τη διάρκεια του μίτινγκ θα πάρουν μέρος σε κούρσα 50 μ. παιδιά που διαμένουν στα Χωριά.

«Η χώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση το ίδιο και ο αθλητισμός. Κάθε χρονιά προσπαθούμε να δίνουμε το «πράσινο» φως για την καλοκαιρινή αγωνιστική σεζόν του στίβου. Όπως κάθε χρόνο προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες Ελληνίδες, τις ανερχόμενες ξένες αθλήτριες, αλλά και αθλήτριες που έχουν διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Από την άλλη προσπαθούμε να παράγουμε και δικό μας αθλητισμό αλλά και να περάσουμε κοινωνικό μήνυμα. Πέρυσι ήταν το «Αλμα Ζωής», φέτος έχουμε στο πλευρό μας τα «Παιδικά Χωριά SOS». Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στηρίζουν όλα τα χρόνια ξεκινώντας από το Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού, τον ΣΕΓΑΣ που είναι αρωγός και συνδιοργανωτής, την ΕΡΤ που όλα αυτά τα χρόνια καλύπτει ζωντανά το Γκαλά, και τους χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΑ Σπορ και το Stivoz.gr. Για πρώτη φορά, φέτος, έχουμε κοντά μας και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και κατά τη διάρκεια του Γκαλά θα τιμηθεί και ο πρόεδρος της Σπύρος Καπράλος. Ευελπιστούμε να έχουμε κοντά μας και τον ΟΠΑΠ», τόνισε ο διευθυντής του Γκαλά Γυναικών, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, δήλωσε από την πλευρά του: «Για 13η χρονιά φέτος διοργανώνεται το Γκαλά των γυναικών είναι μια προσπάθεια που έχουμε την υποχρέωση να την συνεχίσουμε παρά τα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα της χώρας. Και λέω ότι είμαστε υποχρεωμένοι γιατί είναι μια προσπάθεια που έχει να κάνει με παιδιά. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι ένα αντίβαρο στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια αυτή κόβοντας από αλλού γιατί έχει να κάνει με αθλητισμό. Φέτος είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που συνεργαζόμαστε με τα «Παιδικά Χωριά SOS». Εύχομαι όλη αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά».

Η εκπρόσωπος από τα «Παιδικά Χωριά SOS», Άννη Κατσούλη, αφού ευχαρίστησε για την συνεργασία με το Γκαλά Γυναικών, επεσήμανε: «Σε δύσκολες εποχές που εμείς τις βιώνουμε εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αισθανόμαστε μια αγκαλιά και την στήριξη σας. Αυτό που έχω να ευχηθώ είναι καλή επιτυχία και πολλά ρεκόρ στις αθλήτριες».

«Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την πρόσκληση στον πρώτο αγώνα της σεζόν για εμένα. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος σε όλες τις οικογένειες που πρέπει να δείχνουν αγάπη και στοργή στα παιδιά τους», είπε η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Νίκη Πανέττα και συνέχισε για το αγωνιστικό μέρος: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι».

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου δήλωσε: «Τα προβλήματα και η δυστυχία πλέον φτάνουν και περισσεύουν. Υπάρχουν παιδιά που είναι μόνα τους στον κόσμο και ευτυχώς έχουμε παραδείγματα όπως τα «Παιδικά Χωριά SOS» που προσπαθούν να αγκαλιάσουν αυτά τα παιδιά. Δίνουν ζεστασιά, στήριξη και ενδιαφέρον σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Τα «Παιδιά Χωριά SOS» είναι όλα αυτά που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν» και συνέχισε αναφερόμενη στον αγώνα της: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός και να πάνε όλα καλά».

Το πρόγραμμα του Γκαλά Στίβου Γυναικών

ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΜΑΪΟΥ 2012

16.45 ΜΗΚΟΣ ΠΚ-Κ-Ν
17.15 ΥΨΟΣ ΠΚ-Κ-Ν
17.55 ΜΗΚΟΣ
18.00 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
18.15 ΥΨΟΣ
18.30 100μ. ΕΜΠΟΔΙΑ
19.00 50μ. ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS»
19.10 ΤΡΙΠΛΟΥΝ
19.30 100μ. ΑΠΛΑ ΠΚ-Κ-Ν
19.45 100μ. ΑΠΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: