Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μεταγραφές και αβεβαιότητα. Προβλήματα για ΠΓΣ, ΟΣΦΠ, ΕΑΡ, δυνατά ΠΓΣΣ και ΑΕΚ


Λιγότερο από μια εβδομάδα (έως την 1η Νοεμβρίου) απομένει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών στο χώρο του στίβου και για την ώρα η κατάσταση παραμένει νωχελική.
Έστω και αν τα δύο μεγάλα σωματεία – Ολυμπιακός και Πανελλήνιος – έχουν μείνει εδώ και καιρό από καύσιμα, έστω και αν στην Ένωση Ρεθύμνου (την έκπληξη των δύο προηγούμενων ετών) η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Το γεγονός ότι τα μικρότερα σωματεία δεν είναι σε θέση να προσφέρουν στους αθλητές τις οικονομικές αποδοχές που θα ήθελαν, δημιουργεί μια γενική στασιμότητα.

Παρόλα αυτά, τη λύση και τη σιγουριά των μικρότερων σωματείων επέλεξαν τη Δευτέρα (25/10) ο Παντελής Μελαχροινούδης και η Αγνή Δερβένη.
Ο πρωταθλητής των 400 μ. άφησε τον Πανελλήνιο για να συνεχίσει την αθλητική του καριέρα στον ΓΣ Ηλιούπολης. Από το σύλλογο των ολυμπιονικών, πήρε μεταγραφή για τα Μέγαρα, η Αγνή Δερβένη.
Σε αναζήτηση συλλόγων βρίσκονται αρκετά ονόματα του ελληνικού στίβου, οι περιπτώσεις των οποίων θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.
Και φέτος, ΑΕΚ και Πανιώνιος, θα προσπαθήσουν να κάνουν τις ουσιαστικότερες κινήσεις.
Μεταξύ άλλων, ο Πανιώνιος έχει συμφωνήσει με τον Τάσο Γκούση και την Πόπη Αστροπεκάκη.

Ο Πανελλήνιος θεωρητικά δίνει την ευκαιρία στους αθλητές του να αποδεσμευτούν -με την προυπόθεση να μην απαιτήσουν τα ...χρωστούμενα (!)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στον Ερασιτέχνη σε όλα τα τμήματα πολλά προβλήματα, αλλά και με Glou-Puma.
Εντωμεταξύ ο Ερασιτέχνης Παναθηναικός κάνει ..έρανο μέσω SMS!
Η Ε.Α.Ρ. φαίνεται να μην μπορεί να καλύψει τα όσα είχε δεσμευτεί -έχοντας κάνει μεγάλο άνοιγμα τα τελευταία 2 χρόνια- και τα παράπονα είναι έκδηλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: