Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν είναι σύλλογος για να μπαίνεις και να βγαίνεις»


«Δεν είναι σύλλογος για να μπαίνεις και να βγαίνεις»

Θέση στο φαινόμενο των αποχωρήσεων αθλητών από τα αντιπροσωπικά συγκροτήματα πήρε η ελληνική Πολιτεία μέσω του κ. Πάνου Μπιτσαξή. ''Η Εθνική Ομάδα είναι τιμή για τον Έλληνα αθλητή, δεν είναι σύλλογος για να μπαίνεις και να βγαίνεις κατά βούληση'' δήλωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο και το γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

«Η ύψιστη τιμή του Έλληνα αθλητή είναι να αξιωθεί να φορέσει τη φανέλα με το ελληνικό εθνόσημο. Τη θέση αυτή την έχουν υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια και πατριωτισμό χιλιάδες Έλληνες αθλητές. Οι Έλληνες πολίτες στηρίζουν με την αγάπη τους και τον ενθουσιασμό τους τις ελληνικές εθνικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα και νιώθουν περήφανοι όταν η Εθνική ομάδα διακρίνεται και είναι μαζί της όταν χάνει.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση και είναι αντίθετο προς τις αθλητικές αξίες και τις παραδόσεις της χώρας, να εμφανίζονται Έλληνες διεθνείς, που τους έχει τιμήσει η χώρα και με ιδιαίτερη προχειρότητα να δηλώνουν ότι αποχωρούν από την Εθνική Ομάδα. Η Εθνική Ομάδα είναι τιμή για τον Έλληνα αθλητή, δεν είναι σύλλογος για να μπαίνεις και να βγαίνεις κατά βούληση
», δήλωσε ο κ. Μπιτσαξής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βέλη του κ. Μπιτσαξή δεν κατευθύνονταν προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά αφορούσαν τις πρόσφατες αποχωρήσεις παικτών της Εθνικής ποδοσφαίρου.


http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: