Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ και Νέων (Α-Γ)- στην Πάτρα-

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ και Νέων (Α-Γ)- στην Πάτρα - Με Κότση - Μάνου(παίζετε λόγω τραυματισμού) και Κουλούρη ο Κερκυραϊκός

Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στίβου της χώρας μας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, την οποία διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου της αχαϊκής πρωτεύουσας, του ΟΝΑΠ και της διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η Πάτρα λοιπόν, θα φιλοξενήσει 12-13 Ιουνίου σε ένα από καλύτερα στάδια της πατρίδας μας τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, με την ευκαιρία διεξαγωγής του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών γυναικών και Νέων (Α-Γ) κάτω των 23 ετών.

Το Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών διεξάγεται για 96η και 75η φορά αντίστοιχα και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ηλία Μισαηλίδη. Το Πανελλήνιο Νέων (Α-Γ) που θα γίνει για 26η και 22η χρονιά αντίστοιχα, είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός ακόμη σπουδαίου άνδρα που υπηρέτησε με θέρμη τον Κλασικό Αθλητισμό της χώρας μας, του Κώστα Παπαναστασίου.

Το πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: