Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

1η η Μάνου 3ος ο Κότσης στη Μεσογειακή συνάντηση Εφήβων- Νεανίδων στην Μαδρίτη


Πρώτη θέση για Λορέλα πολύ εύκολα με 3.90μ. μετά από ένα κουραστικό ταξίδι σε πρωινό αγώνα!

Η καλή εμφάνιση για τον Γιάννη που συνοδεύτηκε με νέα ατομική επίδοση 4.90μ.

Μπάβο Παιδιά μου!!!

Καλές διακοπές..................

1 σχόλιο:

fotkatsi είπε...

ΠΑΥΛΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

Τίποτε δεν είναι τυχαίο.
Όλες αυτές οι διακρίσεις για τον Κερκυραϊκό αθλητισμό (και όχι μόνον) έχουν έναν κοινό παρονομαστή, τον προπονητή ΠΑΥΛΟ ΣΚΟΡΔΙΛΗ.
Για πολλά χρόνια τώρα τροφοδοτεί τον Ελληνικό αθλητισμό με αθλητές που διακρίνονται τόσο σε επίπεδο Πανελληνίων όσο και Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων πρωταθλημάτων.
Είναι το «μεράκι», οι γνώσεις και η αφοσίωση σε αυτό που κάνει , ο συγκεκριμένος προπονητής και τα πάντα φαντάζουν εύκολα.
Όχι δεν είναι εύκολες οι διακρίσεις τόσο των παλαιών του αθλητών όσο και των συγκεκριμένων (Κότση και Μάνου). Είναι διακρίσεις που έρχονται με πολύ κόπο, τόσο του προπονητή όσο και των αθλητών.
Η δυσκολία της κάθε διάκρισης από τη μια και η πληθώρα των διακρίσεων του κ. Σκορδίλη από την άλλη, υποχρεώνουν και τον πλέον επιφυλακτικό γνώστη του αθλητισμού, να ομολογήσει ότι :
Τα επιτεύγματα του κ. Παύλου Σκορδίλη δεν είναι τυχαία.
Είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς, ξεχωριστών γνώσεων, ικανοτήτων και προσήλωσης στο λειτούργημα του, τα οποία κάποτε πρέπει να του τα αναγνωρίσουμε και να του τα αποδώσουμε.
Τα θερμά μας Συγχαρητήρια κύριε Σκορδίλη, τόσο για τις πάμπολλες επιτυχίες σας όσο και για τη διακριτική και αψεγάδιαστη παρουσία σας για όλα αυτά τα χρόνια, στο χώρο του αθλητισμού.
Σας αξίζει, επί τέλους, να έχετε ένα καλό και αναζωογονητικό (υπόλοιπο) Καλοκαιριού, το οποίο εύχομαι να χαρείτε με την οικογένειά σας.
Με τιμή
ένας από τους συναδέλφους σου που με τις επιτυχίες σου … τον ανάγκασες ! να πει
«τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη»
Κατσίκας Φώτης
Θεσσαλονίκη