Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΜΗΜΑ ΑΛΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ 9-13 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΝ Κερκυραϊκό ΓΣ


O Λευτέρης Τσουκάλας(δεύτερος από αριστερά) με την μεγάλη ομάδα των αλμάτων του 1999 μαζί με τους Τζίλιο,Λαβράνου,Σγούρο και Χανδρινό όλοι μέλη της εθνικής ομάδας στίβου.


Για πρώτη φορά ξεκινάμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα στο τμήμα των αλμάτων με την ίδρυση ενός τμήματος για παιδιά 9-13 ετών με έφεση στα άλματα (μήκος, κοντώ, ύψος, τριπλούν).
Το τμήμα θα προπονεί ένας παλαιός αθλητής του συλλόγου μας και ένας από τους καλύτερους αθλητές μου στο άλμα σε ύψος ο Λευτέρης Τσουκαλάς πρωταθλητής Ελλάδος στους έφηβους το 1999 και 6ος στο Παγκόσμιο Μαθητικό το 1998, τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.
Εννοείται ότι θα παρακολουθώ από κοντά την όλη προσπάθεια, τον δε σχεδιασμό των προπονήσεων θα τον καταστρώνουμε μαζί με τον Λευτέρη.
Τα παιδιά θα επιλέγονται μετά από ειδικά τεστ .
Θα χρειαστεί ιατρική βεβαίωση υγείας του παιδιού, καθώς και έκδοση αθλητικού δελτίου στον Κερκυραϊκό ΓΣ (4 φωτογραφίες και πιστοποιητικό γεννήσεως).
Βασικός σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι κάποια παιδιά μέσα από αυτό το πρόγραμμα να μπορέσουν να πλαισιώσουν με φιλοδοξίες την αθλητική ομάδα των αλμάτων του Κερκυραϊκού ΓΣ μόλις φτάσουν στην αγωνιστική ηλικία των 14 χρονών.
Οι εγγραφές των παιδιών έχουν ξεκινήσει από Δευτέρα 15/9, στο χώρο του στίβου στο Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚΚ) . Θα είμαστε εκεί καθημερινά, από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα .Θα μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε πληροφορία στους προπονητές του προγράμματος, Παύλο Σκορδίλη και Λευτέρη Τσουκαλά.
Η διαδικασία θα παραμείνει ανοικτή σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Από τον επόμενο μήνα, οι προπονήσεις και για όλη την χειμερινή περίοδο θα γίνονται 4 με 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: