Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Σχολές προπονητών στίβου

Το σήμα της Ομοσπονδίας


04/02/08 14:49:54. Σύσκεψη με θέμα τη σχολή Προπονητών, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού κ Ι. Ιωαννίδη σήμερα παρουσία του ΓΓΑ κ Στ. Δουβή και του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ κ Βασίλη Σεβαστή.
Στη διάρκεια της σύσκεψης εξετάστηκαν όλα τα θέματα σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των σχολών και τις εκκρεμότητες που προέκυψαν σε υπηρεσιακό επίπεδο μεταξύ των δύο φορέων και οδήγησαν στην προσωρινή αναστολή έναρξης λειτουργίας της Σχολής.
Ηδη είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η σχολή Β κατηγορίας θα λειτουργήσει κανονικά από την ερχόμενη Παρασκευή και να ζητήσουμε την κατανόηση όσων ταλαιπωρήθηκαν.
Σύντομα θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός λειτουργίας και της Σχολής Γ΄ κατηγορίας.

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας των Σχολών Προπονητών Στίβου της ΓΓΑ και με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνονται τα εξής:
Κατ’ αρχήν η ίδρυση των σχολών αυτών αποκαθιστά μια αδικία και καλύπτει ένα τεράστιο κενό που ο Νόμος 2725/99, δημιούργησε για τους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής που την εποχή εκείνη δεν είχαν ειδικότητα ή είχαν άλλη ειδικότητα και ασκούσαν νόμιμα μέχρι τότε και με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, το επάγγελμα του Προπονητή Στίβου.
Μια απλή ανάγνωση του καταλόγου των ΚΦΑ που μετέχουν στη σχολή Β κατηγορίας που δημοσιεύθηκε στον Τύπο, αρκεί για να καταλάβει ο κάθε καλόπιστος την αναγκαιότητα αυτής της Σχολής προκειμένου αυτοί οι καταξιωμένοι προπονητές στίβου να νομιμοποιηθούν.

Σημερινή ανακοίνωση της ομοσπονδίας στίβου(από την ιστοσελίδα www.segas.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: