Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Μάνου στο "Γκαλά Γυναικών 2012"


Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το "Γκαλά Γυναικών 2012"


Λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του 13ου Γκαλά γυναικών που θα γίνει αύριο, Τετάρτη 30 Μαΐου, στο Δημοτικό στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στο στάδιο όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, η εκπρόσωπος των «Παιδικών Χωριών SOS», Αννη Κατσούλη, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Νίκη Πανέττα, αλλά και ο διευθυντής του μίτινγκ, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.
Το φετινό Γκαλά Γυναικών γίνεται σε συνεργασία με τα «Παιδικά Χωριά SOS» και κατά τη διάρκεια του μίτινγκ θα πάρουν μέρος σε κούρσα 50 μ. παιδιά που διαμένουν στα Χωριά.

«Η χώρα είναι σε κρίσιμη κατάσταση το ίδιο και ο αθλητισμός. Κάθε χρονιά προσπαθούμε να δίνουμε το «πράσινο» φως για την καλοκαιρινή αγωνιστική σεζόν του στίβου. Όπως κάθε χρόνο προσπαθούμε να έχουμε τις καλύτερες Ελληνίδες, τις ανερχόμενες ξένες αθλήτριες, αλλά και αθλήτριες που έχουν διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Από την άλλη προσπαθούμε να παράγουμε και δικό μας αθλητισμό αλλά και να περάσουμε κοινωνικό μήνυμα. Πέρυσι ήταν το «Αλμα Ζωής», φέτος έχουμε στο πλευρό μας τα «Παιδικά Χωριά SOS». Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στηρίζουν όλα τα χρόνια ξεκινώντας από το Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού, τον ΣΕΓΑΣ που είναι αρωγός και συνδιοργανωτής, την ΕΡΤ που όλα αυτά τα χρόνια καλύπτει ζωντανά το Γκαλά, και τους χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΑ Σπορ και το Stivoz.gr. Για πρώτη φορά, φέτος, έχουμε κοντά μας και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και κατά τη διάρκεια του Γκαλά θα τιμηθεί και ο πρόεδρος της Σπύρος Καπράλος. Ευελπιστούμε να έχουμε κοντά μας και τον ΟΠΑΠ», τόνισε ο διευθυντής του Γκαλά Γυναικών, Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος.

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, δήλωσε από την πλευρά του: «Για 13η χρονιά φέτος διοργανώνεται το Γκαλά των γυναικών είναι μια προσπάθεια που έχουμε την υποχρέωση να την συνεχίσουμε παρά τα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα της χώρας. Και λέω ότι είμαστε υποχρεωμένοι γιατί είναι μια προσπάθεια που έχει να κάνει με παιδιά. Όλη αυτή η προσπάθεια είναι ένα αντίβαρο στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια αυτή κόβοντας από αλλού γιατί έχει να κάνει με αθλητισμό. Φέτος είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που συνεργαζόμαστε με τα «Παιδικά Χωριά SOS». Εύχομαι όλη αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά».

Η εκπρόσωπος από τα «Παιδικά Χωριά SOS», Άννη Κατσούλη, αφού ευχαρίστησε για την συνεργασία με το Γκαλά Γυναικών, επεσήμανε: «Σε δύσκολες εποχές που εμείς τις βιώνουμε εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να αισθανόμαστε μια αγκαλιά και την στήριξη σας. Αυτό που έχω να ευχηθώ είναι καλή επιτυχία και πολλά ρεκόρ στις αθλήτριες».

«Ευχαριστώ τους διοργανωτές για την πρόσκληση στον πρώτο αγώνα της σεζόν για εμένα. Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος σε όλες τις οικογένειες που πρέπει να δείχνουν αγάπη και στοργή στα παιδιά τους», είπε η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Νίκη Πανέττα και συνέχισε για το αγωνιστικό μέρος: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι».

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου δήλωσε: «Τα προβλήματα και η δυστυχία πλέον φτάνουν και περισσεύουν. Υπάρχουν παιδιά που είναι μόνα τους στον κόσμο και ευτυχώς έχουμε παραδείγματα όπως τα «Παιδικά Χωριά SOS» που προσπαθούν να αγκαλιάσουν αυτά τα παιδιά. Δίνουν ζεστασιά, στήριξη και ενδιαφέρον σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Τα «Παιδιά Χωριά SOS» είναι όλα αυτά που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν» και συνέχισε αναφερόμενη στον αγώνα της: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός και να πάνε όλα καλά».

Το πρόγραμμα του Γκαλά Στίβου Γυναικών

ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΜΑΪΟΥ 2012

16.45 ΜΗΚΟΣ ΠΚ-Κ-Ν
17.15 ΥΨΟΣ ΠΚ-Κ-Ν
17.55 ΜΗΚΟΣ
18.00 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
18.15 ΥΨΟΣ
18.30 100μ. ΕΜΠΟΔΙΑ
19.00 50μ. ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS»
19.10 ΤΡΙΠΛΟΥΝ
19.30 100μ. ΑΠΛΑ ΠΚ-Κ-Ν
19.45 100μ. ΑΠΛΑ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

TΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ από τους ΙΟΝΙΟΥΣ αγώνες 2012


ΚΓΣ: Παρά ένα, μια 20άδα μετάλλια στους Ιόνιους Αγώνες




Σαρωτικές ήταν οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι αθλητές Στίβου του “Ιστορικού” στους αγώνες που έγιναν στη Λευκάδα, με τη συμμετοχή των ΕΑΣ Δυτ. Στερεάς – Ηπείρου και Τ.Ε. Κέρκυρας.


Λίγο αργοπορημένα όλα τα αποτελέσματα από την  ΕΑΣ Δυτ. Στερεάς.




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ιονιοι 12

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

4,35 μ η Μάνου στα Παπαναστάσεια!

Μεγάλο ατομικό ρεκόρ για την Λορέλα Μάνου στο επί κοντώ, η οποία ξεπέρασε τα 4,35 μέτρα. Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού, σημείωσε επίδοση καλύτερη από το όριο των Νέων, για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, ωστόσο για να πάρει μέρος στο κορυφαίο γεγονός, θα πρέπει να επαναλάβει την επίδοση.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Στιγμές.....

 Η ομάδα του στίβου!
 Η Ρωμαίου στην απονομή

8 συνολικά μετάλλια για την ομάδα του στίβου.


  1. Ρωμαίου Κωνσταντίνα 1η στο μήκος 5.63μ. και 2η  το τριπλούν 11.59μ.μεγάλη επίδοση και πρώτη εμφάνιση για πανκορασίδα.καλύτερο άλμα όλων των εποχών για Κερκυραία αθλήτρια!!
  2. Τζαναβάρη Ειρήνη 1η στη σφαιροβολία και 2η στον ακοντισμό  
  3. Τσονάκη Μελίνα 1η στα άλμα με κοντάρι 3.10μ. και 6η στο μήκος
  4. Γελάτσορας Γιώργος 2ος στο άλμα με κοντάρι 3.80μ. (χωρίς τα  κοντάρια του,με ένα δανικό μικρό γυναικείο) έχει ατομικό 4.40! 
  5. Μάρκου Σταματέλα στα 400 εμπ. 2η θέση 69.31
  6. Αγάθος Γιώργος  3ος στο τριπλούν και στο μήκος 4ος (με τραυματισμό τυπική συμμετοχή) 
φώτο αργότερα

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Χρυσές η Τσονάκη Μελίνα στο κοντάρι και η Τζαναβάρη Ειρήνη στη σφαίρα.

Με 3.10μ. και 12.25μ. την πρώτη μέρα των αγώνων στο στίβο.
Πρώτη θέση και με τον Μεταλλήνο στη κολύμβηση.

1η η Τσονάκη με 3.10μ

Ευχαριστούμε την αθλήτρια από την Sardinia για τον δανεισμό των κονταριών ´

Με δανεικά κονταρια οι αθλητές μας στους αγώνες

Δεν ξεκίνησαν κάν τα κοντάρια απο την Κέρκυρα δεν τα χωρούσε το αερόλανο της ΟΑ
Ελπίζουμε να βολευτούν απο τους φίλους των άλλων αποστολών
Τις 4 αγωνίζεται η Τσονάκη για να δούμε

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ¨1α ΓΙΤΑΝΕΙΑ ¨


  Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, και ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ συνδιοργανώνουν αγώνες στίβου  κατηγορίας
·         ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ
·         ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ 
·         ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 
·         ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’
·         ΠΑΜΠΑΙΔΩΝΒ΄ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ και
·         ΜΙΝΙ ΠΠ-ΠΚΒ΄
με την ονομασία ¨ΓΙΤΑΝΕΙΑ¨ το ΣΑΒΒΑΤΟ 02/6/2012 στο Δημοτικό Στάδιο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  και ώρα 15:30

Προκήρυξη ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΤΑΝΕΙΑ΄12 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Το πρόγραμμα των αγώνων στο στίβο στη Σαρδηνία



Με 2 αθλητές και 4 αθλήτριες ( η μικρότερη δυνατή εκπροσώπηση ),το θέμα της μετακίνησης θα πρέπει να λυθεί έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές.

  1. Αγάθος Γιώργος στο μήκος και τριπλούν
  2. Γελάτσορας Γιώργος στο άλμα με κοντάρι και μήκος
  3. Ρωμαίου Κωνσταντίνα στο μήκος το τριπλούν
  4. Μάρκου Σταματέλα στα 400 εμπ.
  5. Τζαναβάρη Ειρήνη στη σφαιροβολία και τον ακοντισμό 
  6. Τσονάκη Μελίνα στα άλμα με κοντάρι και το μήκος


Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Το άλμα 5.78μ της Ρωμαίου στους 2ους Ιόνιους αγώνες στην Λευκάδα.


Οι αγώνες των Νησιών στη Σαρδηνία από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Πολυδιάστατη η σημασία της συμμετοχής στους αγώνες.
Με ολιγομελή  εκπροσώπηση και φέτος, συμμετέχει ο Δήμος μας στους αγώνες των νησιών της ΕΕ.
Με συμμετοχές  στίβο 6 , κολύμβηση 5 και ιστιοπλοΐα 4  στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας για 11η χρονιά ο Δήμος Κέρκυρας θα  εκπροσωπηθεί στη αθλητική γιορτή νεολαίας των νησιών.

Η επίσημη σελίδα των αγώνων.
 

 
As a wonderful celebration of youth sports, a chance to interact with different cultures, and a journey into the traditions of islands all around the world, the sixteenth edition of Les Jeux des Iles offers more than just an international event of excellence and will be hosted -for the second time- in Sardinia from the 24th to the 26th of May.

This international competition, designated to CONI (Comitato Regionale della Sardegna) by COJI (Comité d’organisation des jeux des îles), will involve more than 1000 young athletes under 16 years of age, coming from twelve islands and representing eight nations: (Portugal)Azores; (France)Corsica, Martinique; (Italy) Elba, Sicily, Sardinia; (England)Jersey, Wight; (Croatia) Korkula; (Greece) Corfu; Cyprus and Malta.
During the week there will be competitions in ten Olympic disciplines taking place in Cagliari, Sassari and Alghero: athletics, volleyball, tennis, swimming, gymnastics, sailing, tennis, basketball, judo, and handball. 

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Κυριάρχησε ο Κερκυραϊκός στους 2ους Ιόνιους αγώνες στην Λευκάδα..

Με πολλά κύπελλα και μετάλλια επέστρεψε η ομάδα στίβου του ΚΓΣ από τους 2ους Ιόνιους αγώνες που διεξήχθησαν εχθές στην Λευκάδα.
Το συγκεντρωτικά  αποτελέσματα από την 41 αθλητών και αθλητριών αποστολή του συλλόγου θα τα έχουμε την Δευτέρα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Ελλάδος.
 Η Ρωμαίου 1η και η Τσονάκη 2η στην απονομή του άλματος σε μήκος.

 Η ομάδα του ΚΓΣ επιστρέφει φώτο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Η Ρωμαίου με 5.78μ. στο μήκος Παγκορασίδων και επίσημα νέο ατομικό ρεκόρ(έχει κάνει 5.80μ. στην α' φάση γυμνασίων στην Κέρκυρα),καλήτερη επίδοση όλων των εποχών για Κερκυραία αθλήτρια στην κατηγορία  Παγκορασίδων αλλά και των Κορασίδων!
Να αναφέρουμε εδώ ότι το Πανελλήνιο ρεκόρ  Παγκορασίδων ειναι 6.03μ από το 1987(κρατάει 25 χρόνια!)
.Άλμα σε μήκος 
6.03 ΤΣΙΑΜΗΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1972 ΑΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 1987 ΤΡΙΚΑΛΑ




























Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η Ντίνα μας στην αγκαλιά των αγγέλων.

Ο Κερκυραϊκός στίβος πενθεί - θα σε θυμόμαστε για πάντα - καλή ξεκούραση αγαπημένη.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

2οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Στίβου στη Λευκάδα το Σάββατο!

Με μεγάλη αποστολή ο Κερκυραϊκός ΓΣ θα συμμετάσχει στους αγώνες.


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ  και ο  αθλητικός σύλλογος Γ.Σ. Λευκάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , το Δήμο Λευκάδας και το επιμελητήριο Λευκάδας προκηρύσσουν τους  2ους ΙΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Στίβου
Προκύρηξη


Ελπίζω αύριο οι συμμετοχές των αθλητών μας. 

Γέμισε το ΕΑΚΚ μικρούς αθλητές!



Τεραστία επιτυχία των
   ΠΑΓΚΕΡΚΥΡΑΪΚΩΝ  ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ  
                               ΄΄ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΕΙΑ  2012 ΄΄

Ο στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο, που δεν είναι κανένας άλλος από την μεγάλη συμμετοχή των μαθητών της Κέρκυρας.
Μόνο στο άλμα σε μήκος συμμετείχαν 120 αγόρια και κορίτσια κάτι ανάλογο είχαμε  στα περισσότερα αγωνίσματα.
Θα αναφερθούμε στατιστικά μόλις έχουμε την πλήρη εικόνα από την γραμματεία των αγώνων.




Πολλά μπράβο σε όλους  όσους συνέβαλαν στην ωραία   διοργάνωση των αγώνων και με χαρά είδα πως ήταν πάρα πολλοί!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

1 χρυσό και 2 ασημένια μετάλλια με ατομικά ρεκόρ!

1η η Δημουλά στο μήκος με 6.68μ 2ος ο Αγάθος στο τριπλούν με 14.30μ και 2η η Μάρκου στα 400 ΕΜΠ με 65.64.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων

 Αναχωρεί το απόγευμα η ομάδα των Μαθητών -τριων της Κέρκυρας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων που θα λάβουν μέρος αύριο και μεθαύριο στο ΟΑΚΑ.

  1. Δημουλή Σεβαστή στο άλμα σε μήκος
  2. Μάρκου Σταματίνα στα 400 μ. εμπόδια
  3. Αγάθος Γιώργος στο άλμα τριπλούν
  4. Γελάτσορας Γιώργος στο άλμα με κοντάρι
  5. Δημουλής Βαγγέλης στο άλμα με κοντάρι
  6. Πανδής Γιώργος στην δισκοβολία 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Πανελλήνιο ρεκόρ νέων γυναικών η Κατερίνα Στεφανίδη με 4,48 μ. στο επί κοντώ


http://hellasathletic.com

Η Κατερίνα ΣτεφανίδηΣπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης), σε Πανεπιστημιακούς Αγώνες στο Γιουτζίν πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ Νέων γυναικών και, φυσικά, ατομικό ρεκόρ.
Η 22χρονη πήρε τη νίκη με άλμα στα 4,48 μ. στο επί κοντώ, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 4,45 μ., έγινε η τρίτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα πίσω από τις Κυριακοπούλου (4,71 μ.) και Σκαφίδα (4,55 μ.) και πλέον υπολείπεται μόλις δύο εκατοστά από το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (4,50 μ.).
Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ ήταν 4,45 και το είχε από το 2008 η Νικόλ Κυριακοπούλου (19/7) στους Βαλκανικούς που είχαν γίνει στο Αργος Ορεστικό και το είχε ισοφαρίσει στη συνέχεια δυο φορές η Στεφανίδη μέσα στο 2011. Την πρώτη στις 17/7 στους πανευρωπαϊκούς Νέων στην Οστράβα και την δεύτερη στις 19/8 στο παγκόσμιο φοιτητικό πρωτάθλημα που είχε γίνει στο Σέντζεν της Κίνας.
«Είμαι πολύ καλά, αρχίζω σταδιακά να βρίσκω το ρυθμό μου, κάτι που φάνηκε και από το 4,48 μέτρα. Η επίδοση αυτή είναι πάνω από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, μια διοργάνωση στην οποία με ενδιαφέρει να πάρω μέρος. Φυσικά μεγάλος στόχος παραμένει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου», είπε η ελληνίδα που στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 4,58 μέτρα.
Η επίδοση της Στεφανίδη είναι καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι το οποίο είναι 4,35 μ. (για αθλήτριες μέχρι 25 ετών).

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Το Πρόγραμμα των Αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γ ΦΑΣΗ


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το άλμα σε μήκος θα διεξαχθεί στο κεντρικό στάδιο
το τριπλούν ,τα 400 εμπ.και το άλμα με κοντάρι στο βοηθητικό Κ2
και ο δίσκος στο βοηθητικό Κ1

Με 2 μαθήτριες και 4 Μαθητές η Κέρκυρα στο Πρωτάθλημα Λυκείων

Πρώτη η Δημουλά και δεύτερη η Μάρκου στις λίστες των κοριτσιών.*

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Τέταρτος ο Αγάθος ,τέταρτος ο Γελάτσορας , εκτος ο Δημουλής και 10ς ο Πανδής στις λίστες των αγοριών.*

ΑΓΟΡΙΑ

*Οι παραπάνω είναι οι λίστες των Ελλήνων μαθητών  -τριων
Δεν περιλαμβάνονται   οι συμμετοχές της Κύπρου (με 1 μαθητή -τρια σε κάθε αγώνισμα )

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ανεπίσημα αποτελέσματα από http://www.stivoz.com

4ος Όμιλος Ιωάννινα (Άρτα-Θεσπρωτία-Ιωάννινα-Καστοριά-Κέρκυρα-Κοζάνη-Λευκάδα-Πρέβεζα-Φλώρινα-Ημαθία-Γρεβενά)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ 9.5.2012 
ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ 

100Μ. ΟΡΙΟ 11:34 
1 ΣΒΑΡΝΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 11¨19
400Μ. ΟΡΙΟ 52:74 
1 ΒΛΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 49¨91
2 ΤΡΥΦΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΖΑΝΗΣ 52¨35
3 ΜΠΕΪΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 52¨70
110 ΕΜΠ. ΟΡΙΟ 16:04 
1 ΛΙΣΓΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 15¨90
400Μ. ΕΜΠ. ΟΡΙΟ 59¨54 
1 ΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 57¨64
2 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΗΝΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 58΄04
3 ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 58¨50
4 ΠΑΠΑΤΣΟΥΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 58¨54
800Μ ΟΡΙΟ 2΄03¨54 
1 ΚΟΤΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1΄55¨97
2 ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 1΄59¨65
10.000Μ. ΒΑΔΗΝ ΟΡΙΟ 54΄30¨00 
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 50΄02¨03
ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΟΡΙΟ 6,30 
1 ΑΤΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 6,83
2 ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 6,82
3 ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 6,40
4 ΝΤΟΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 6,30
ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΟΡΙΟ 13,10 
1 ΑΓΑΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 13,92
2 ΠΑΓΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 13,10
ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΟΡΙΟ 1,88 
1 ΤΕΣΣΑΡΟΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 2,00
ΑΛΜΑ ΕΠΙΚΟΝΤΩ ΟΡΙΟ 4,00 
1 ΓΕΛΑΤΣΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4,20
2 ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 4,10
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΟΡΙΟ 14,50 
1 ΚΑΤΑΒΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 17,29
2 ΚΟΤΣΕΡΙΔΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 15,43
3 ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 14,81
ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΟΡΙΟ 42,00 
1 ΠΑΝΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 42,83
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΟΡΙΟ 52,50 
1 ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 70,92
2 ΜΠΕΪΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 60,58
3 ΜΟΥΤΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 58,41
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΟΡΙΟ 50,00 
1 ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 52,95
ΟΚΤΑΘΛΟ ΟΡΙΟ 4.500 ΒΑΘΜΟΙ 
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 4664 β.

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ 

200Μ. ΟΡΙΟ 26:64 
1 ΠΟΛΙΤΗ ΚΟΡΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 25¨72
400Μ. ΕΜΠ. ΟΡΙΟ 1΄12¨04 
1 ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1΄06¨04
1500Μ ΟΡΙΟ 5΄06¨00 
1 ΝΙΚΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 4΄58¨89
3.000Μ. ΟΡΙΟ 11΄50¨00 
1 ΑΝΤΕΜΙΑΝ ΜΑΡΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 11΄24¨09
ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ ΟΡΙΟ 5,20 
1 ΔΗΜΟΥΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 5,64
ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ΟΡΙΟ 1,60 
1 ΖΑΚΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1,71
ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΟΡΙΟ 40,00Μ. 
1 ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 58,28
ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΟΡΙΟ 36,00 
1 ΜΠΟΥΣΓΙΟΚΑΪ ΚΛΟΝΤΙΑΝΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 50,10
2 ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 36,33
ΕΠΤΑΘΛΟ ΟΡΙΟ 3.750 ΒΑΘΜΟΙ 
1 ΣΑΒΒΑ ΖΩΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 4252β.
2 ΡΑΝΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3963β.
3 ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ ΗΜΑΘΙΑΣ 3941β.
4 ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ ΔΑΦΝΗ ΗΜΑΘΙΑΣ 3760β.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΡΙΣΤΑ ΟΛΟΙ!!




















6 ΠΡΟΚΡΉΣΕΙΣ για το πανελλήνιο σχολικό!!

Μαθητές
  1. Αγάθος Γιώργος στο άλμα τριπλούν  13.92 1η θέση
  2. Γελάτσορας Γιώργος στο άλμα με κοντάρι 4.20 1η θέση
  3. Δημουλής Βαγγέλης στο άλμα με κοντάρι 4.10 2η θέση
  4. Κοντός Φίλιππος στο άλμα σε ύψος 1.80 2η θέση
  5. Γαβριλήλ Συμεών στην σφαιροβολία 14.34 4η θέση
  6. Πανδής Γιώργος στην  δισκοβολία  42.89 1η θέση
Μαθήτριες
  1. Δημουλά Σεβαστή στο άλμα σε μήκος 5.64 1η θέση
  2. Μάρκου Σταματία στο 400 εμπόδια 65.72 1η θέση
  3. Τζαναβάρη Ειρήνη στην σφαιροβολία 10.46 1η θέση
  4. Μισφούτ Σπυριδούλα στην σφαιροβολία 10.29 2η θέση

Στα Γιάννενα ο στίβος Λυκείων

Στα Γιάννενα ο στίβος  Λυκείων αύριο πρόκριση για πανελλήνιο 15-16 στο ΟΑΚΑ
το βράδυ τα αποτελέσματα. 

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αναβάλλεται το Διασυλλογικό Α/Γ λόγω… Σχολικών Αγώνων


Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας ότι η Β φάση των Σχολικών Αγώνων θα διεξαχθεί 8-9/5 και η Τελική στις 14-15/5 στο ΟΑΚΑ ή 15-16/5 στο Σχηματάρι, λόγω του ότι τα Σχολεία κλείνουν στις 17 Μαΐου 2012.

Ως εκ τούτου ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι αναβάλλει την διεξαγωγή του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Α/Γ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 12-13 Μαΐου 2012, για προφανείς λόγους.

Σχετική απόφαση για το εάν θα οριστεί νέα ημερομηνία ή θα ματαιωθεί για φέτος το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ, θα ληφθεί στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που θα γίνει στις 9 Μαΐου μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Ανάπτυξης.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ


                              ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
                       ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ                                Ιωάννινα, Τρίτη 8 ΜΑΪΟΥ 2012
Α ΗΜΕΡΑ 8-5-2012
ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ
10:45 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ    
10:50 100m ΕΜΠ.επταθλου    
11:00 100μ οκταθλου    
11:05 100μ. Α (2 τελ. Σειρές)    
11:10 100Μ  Κ    
11:15 200Μ Α   ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ Κ -Α
11:25 200Μ Κ    
11:30 400Μ Α ΜΗΚΟΣ ΟΚΤΑΘΛΟΥ ΥΨΟΣ ΕΠΤΑΘΛΟΥ                     ΔΙΣΚΟΣ  Α
11:35 400Μ Κ    
12:00   ΕΠΙΚΟΝΤΩ Α - Κ          ΣΦΥΡΑ Α - Κ ( ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ)
       
17:00   ΑΛΜΑ ΣΕ ΥΨΟΣ ( Κ - Α) ΜΗΚΟΣ Α  - ΜΗΚΟΣ Κ  ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΟΚΤΑΘΛΟΥ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΕΠΤΑΘΛΟΥ
17:05 400Μ ΕΜΠ. Α    
17:15 400Μ ΕΜΠ. Κ   ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ (Κ)
17:20 800Μ Α    
17:30 800Μ Κ  
17:45 1500Μ Κ ΤΡΙΠΛΟΥΝ  Α - Κ   
18:00 3000Μ. Κ   ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ (Α)
18:15 200Μ. ΕΠΤΑΘΛΟΥ    
18:30 400Μ. ΟΚΤΑΘΛΟΥ    
19:00 10000Μ. ΒΑΔΗΝ (Α)    
       
            12.00    ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ  ΣΤΟΝ  ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΑΚΙ
       

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Με 11 μαθητές και μαθήτριες η Κέρκυρα

Με 11 μαθητές και μαθήτριες η Κέρκυρα στη Β φάση στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων που θα διεξαχθεί στο Εακ Ιωαννίνων την Τρίτη 8 Μαΐου.
Οι  μαθητές και μαθήτριες που πήραν την πρόκριση για συμμετάσχουν στην Β φάση είναι:
Μαθητές
  1. Αγάθος Γιώργος στο άλμα τριπλούν
  2. Γελάτσορας Γιώργος στο άλμα με κοντάρι
  3. Δημουλής Βαγγέλης στο άλμα με κοντάρι
  4. Κοντός Φίλιππος στο άλμα σε ύψος
  5. Γαβριλήλ Συμεών στην σφαιροβολία
  6. Πανδής Γιώργος στην  δισκοβολία  
Μαθήτριες
  1. Δημουλά Σεβαστή στο άλμα σε μήκος
  2. Μάρκου Σταματία στο 400 επμόδια
  3. Τζαναβάρη Ειρήνη στην σφαιροβολία
  4. Μισφούτ Σπυριδούλα στην σφαιροβολία 
  5. Πασχάλοβ Δήμητρα στο άλμα με κοντάρι
Θα προκριθούν Για τους Πανελληνίους Λυκείων ο πρώτος -η από κάθε αγώνισμα και 4 καλύτερες επιδόσεις από όλους τους ομίλους ( 7 όμιλοι) για την Αθήνα 14-15 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.
*υπάρχουν και όρια αρκετά υψηλά μάλιστα!
ΠΙΝΑΚΑΣ  6A  ΟΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Γ' ΦΑΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ  ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑΡΤΑΝ ΜΕ ΦΩΤΟΦΙΝΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΜΕΤΡΟ
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
ΑΓΟΡΙΑ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
100 μ.
11΄΄34
12΄΄74
200 μ.
23΄΄04
26΄΄ 64
400 μ
52΄΄74
1΄ 02΄΄ 14
800 μ.
2΄03΄΄54
2΄ 27΄΄ 00
1.500 μ.
4΄21΄΄94
5΄ 06΄΄ 00
3.000 μ.
9΄30΄΄00
11΄50΄΄00
100 μ. εμπόδια

16΄΄ 04
110 μ. εμπόδια
16΄΄04

400 μ. εμπόδια
59΄54
1΄12΄΄04
2.000 μ φυσικά εμπόδια
6΄50΄'΄00

5.000 μ. βάδην

29΄ 30΄΄ 00
10.000 μ.βάδην
54΄30΄΄00

Μήκος
6,30μ
5,20 μ.
Τριπλούν
13,10μ
11,00 μ.
Ύψος
1,88 μ.
1,60 μ.
Επι κοντώ
4,00 μ.
3,10μ
Σφαίρα
14,50μ
10,80 μ.
Δίσκος
42,00 μ.
33,00 μ.
Ακόντιο
50,00 μ.
36,00 μ.
Σφύρα
52,50μ
40,00 μ.
Έπταθλο

3.750 β.
Όκταθλο
4500