Δευτέρα 28 Μαΐου 2007

ΠΡΩΤΗ Η ΜΑΝΟΥ και ο ΚΟΤΣΗΣ στους ΑΓΩΝΕΣ των ΝΗΣΙΩΝ στην ΚΟΡΣΙΚΗ

Με καλή εμφάνιση στα 3.70μ. η Λορέλα Μάνου κατέλαβε την πρώτη θέση στο άλμα με κοντάρι στους «Αγώνες των Νησιών» 2007 COJI στο Ajaccio της Κορσικής.

Επίσης ο έτερος αθλητής του ΚΓΣ και συνομήλικος Κότσης Γιάννης με επίδοση 4.10 μ. κατετάγη πρώτος.

Υψηλό το επίπεδο και μεγάλες επιδόσεις στα περισσότερα αθλήματα από τα 22 νησιά που έλαβαν μέρος.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα των αγώνων www.Corsica2007.com

Τετάρτη 16 Μαΐου 2007

Προμήθεια κονταριών

Για ακόμα μια φόρα ο φίλος του στίβου, βουλευτής Κέρκυρας Νίκος Γεωργιάδης, έδωσε άμεση λύση στο μόνιμο πρόβλημα που έχουν οι αθλητές του άλματος επί κοντώ.
Την προμήθεια νέων κονταριών, βασικό μέσο για τη βελτίωση της απόδοσης των αθλητών.
Άμεσα λοιπόν εξασφάλισε την προμήθεια με τρία κοντάρια πολύ απαραίτητα για τους φετινούς αγώνες όλης της ομάδας των Κερκυραίων επικοντιστών.
Ας μην ξεχνάμε ότι η Μάνου Λορέλα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα έλαβε μέρος με κοντάρι από τον καλό φίλο Τάκη από την Τρίπολη, ο δε Κότσης Γιάννης με δανεικό κοντάρι από έτερο φίλο εκ Σερρών, Σάββα Κεφαλίδη.
Να υπενθυμίσουμε ότι με δική του προσωπική προσπάθεια ο Νίκος Γεωργιάδης εξασφάλισε ένα στρώμα του άλματος επί κοντώ από το ΑΘΗΝΑ 2004 για τους αθλητές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου.

Ευχαριστούμε Νίκο!

Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών Ιωάννινα


Άλμα με κοντάρι
Μάνου Λορέλα 3.70μ.
Κότσης Γιάννης 4.30μ. ατομικό (παίδας 90)

Κυριακή 6 Μαΐου 2007

Το άλμα σε ύψος στο προσκήνιο

Δεύτερη θέση για την 14χρόνη Νικοπούλου Ναταλία (1993)με 1.60μ στο άλμα σε ύψος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυμνασίων στη Λάρισα 4/5. πίσω από την αθλήτρια της Κύπρου (1.62μ)

Μεγάλη επίδοση και για την μηκρότερη αθλήτρια Γαστεράτου Κατερίνα (1995)στο πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων στο νομό Κέρκυρας 4/5 με 1.50μ.